Denim Day 2024: Draag jouw statement!

Zichtbaar maken waar je voor staat was nog nooit zo eenvoudig én stijlvol. Met de introductie van het unieke Denim Day armbandje laat jij aan iedereen zien dat je vierkant tegen elke vorm van seksuele grensoverschrijding bent. Een statement dat kracht, moed en solidariteit symboliseert.

Maak het zichtbaar!

We wilden een symbool creëren, een manier waarop iedereen kan laten zien: “Ik ben tégen seksuele grensoverschrijding. Daarom presenteren we met trots: het Denim Day Armbandje.

Het Denim Day armbandje is jouw manier om te zeggen: Ik sta achter de missie van Denim Day: Stop Seksuele Grensoverschrijding.”
Een stoer, genderneutraal en opvallend denim armbandje. Verkrijgbaar in zowel lichtblauw als donkerblauw denim en in diverse maten. Het past bij elke outfit, is waterbestendig en kan dag en nacht gedragen worden. Koop het voor jezelf of als cadeau en draag samen het statement uit.

Binnenkort verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte van verkooppunten en steun de strijd tegen seksuele grensoverschrijding. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Stichting Denim Day NL:

Een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar Stichting Denim Day NL. Hun missie is duidelijk: seksuele grensoverschrijding stopt hier. Ze staan in de voorhoede van de strijd tegen dit maatschappelijke kwaad en elke armband draagt bij aan hun inzet. Doe mee. Maak het verschil. Draag jouw statement.

Lees hier meer over de aanpak en missie van Stichting Denim Day NL.

Voor Dragers:

Voel je soms verontwaardiging bij het lezen van een nieuwsbericht over seksuele grensoverschrijding? Wil je je solidair tonen met degenen die zoiets hebben meegemaakt? Wil jij ook dat het stopt: Draag het armbandje en draag daarmee jouw statement!

Voor de mensen die seksuele grensoverschrijding hebben meegemaakt:

Als je zelf seksuele grensoverschrijding hebt meegemaakt, weet je hoe belangrijk het is om steun en solidariteit te voelen. Dit armbandje biedt niet alleen de mogelijkheid om je eigen kracht te tonen, maar ook om je verbonden te voelen met anderen die een soortgelijke ervaring hebben. Het is een teken van veerkracht, herstel en hoop.

Voor Retailers:

Dit is uw kans om te tonen dat uw merk staat voor een veilige en respectvolle wereld voor iedereen! Door deze stoere Denim Armbandjes op uw toonbank te plaatsen! Deze armbandjes zijn meer dan een mode-item; het is een beweging! Door ze te verkopen in uw winkel, draagt u bij aan een groter maatschappelijk draagvlak tegen seksuele grensoverschrijding!

Bekijk hier de Sale Sheet!

denim day logo

DenimDay.nl is een stichting geïnspireerd op de wereldwijde Denim Day campagne. De realisatie is handen van Media Luna Tell a Story. Voor meer informatie: info@denimday.nl

Wil je de Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in: